1 december 2021

Vrijheid op de weg

2 min read

Ben jij de trotse eigenaar van een caferacer? Niets geeft zo’n vrij gevoel als motorrijden. Je voelt je één met de weg en de adrenaline giert door je lijf. Niet alleen op de weg ben je vrij, maar ook met parkeren en lagere benzine- en wegenkosten ben je geen dief van eigen portemonnee. Waar je met een auto in de stad maar rondjes blijft rijden op zoek naar een parkeerplaats, kun je met de motor kosteloos bijna overal parkeren. Je verbruikt ook minder benzine. Waar een auto 1 op 14 rijdt, met uitschieters van grote auto’s van 1 op 7, rijd je met de motor gemiddeld 1 op 20. Daarnaast bereik je je bestemming ook nog eens sneller doordat je met gemak langs de files rijdt.

Cafe racer onderdelen kopen

Wanneer je een caferacer hebt, wil je deze natuurlijk in een zo goed mogelijke staat houden. Het onderhoud van je motor mag je niet onderschatten. Het speelt allemaal een rol om jou veilig op de weg te houden. Caferacer kopen bij Caferacerwebshop is een van je beste opties. Er is genoeg te kiezen uit verschillende onderdelen en materialen, zoals de knipperlichten van Caferacerwebshop.com of koplampen. Online gashendels bestellen is ook heel handig, want het is het onderdeel wat je voortdurend gebruikt. Dit bepaalt in hoeverre je in controle bent over je voertuig. Het is dus raadzaam niet voor het goedkoopste te kiezen, maar voor onderdelen van de hoogste kwaliteit. Indien je gashendels gaat vervangen, kun je ook direct de gaskabels vervangen. Zo blijven ze in optimale conditie zodat jij veilig de weg op kan. 

Riskeer geen boetes

Wanneer jij een echte snelheidsduivel bent, is het verleidelijk om de regels te verbreken. Even een keer goed optrekken en een auto inhalen en je zit al op 140 km per uur. Wanneer je dit regelmatig doet, loop je natuurlijk de kans om hoge boetes te krijgen. Voor 20 km te hard rijden ben je al snel 160 euro kwijt. Verdubbel dit naar 40 km te hard en je zit aan 460 euro! Let dus goed op je snelheid (of flitsers) zodat je geen risico loopt. Weet je ook of jouw caferacer niet teveel lawaai maakt? Voor motoren is een maximale geluidsgrens van 80 decibel toegestaan. Wanneer je maar 4 decibel hier bovenuit komt kan dit je zo al meer dan 300 euro kosten. Met een db killer van caferacerwebshop.com zorg je dat het geluid van je uitlaat gedempt wordt, zodat je niet boven deze grens uit komt. Zo hoef je niet met geknepen billen op je motor te zitten elke keer als een agent langsrijdt. Wanneer je je aan de regels houdt, kun je zo lang mogelijk plezier houden van je caferacer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *