1 december 2021

Trouwauto huren

2 min read

Het is zo ver: je gaat trouwen! Dit is vaak één van de mooiste dagen van je leven. Op deze dag moet alles kloppen. Je gaat op pad voor een mooi kostuum of mooie jurk, zoekt samen met je partner een prachtige trouwlocatie uit en bepaalt wie er allemaal mag komen op deze speciale dag. Nu alles geregeld is ontbreekt er één ding: de trouwauto. De trouwauto schetst vaak het karakter van zo’n dag. De trouwauto neem je voor de rest van je leven mee in je herinneringen.

Wat kan je verwachten van JS Trouwauto’s?

Van JS trouwauto’s kan je verwachten dat je een prachtige (sport)auto kan huren voor een relatief betaalbare prijs. Het aanbod is groot: of je nou een maserati wil huren of een bmw i8 wil huren, niets is te gek! Tijdens de huurperiode is het toegestaan om zelf de auto te besturen. De auto’s zijn goed verzekerd waardoor tevens deze zorg je wordt ontnomen.

Kosten trouwauto huren bij JS Trouwauto’s

Het huren van een trouwauto is nooit goedkoop. Auto’s zijn nou eenmaal prijzige voertuigen die erg kostbaar zijn in de onderhoud en in de brandstofvoorziening. Wel geniet je bij JS trouwauto’s van de laagste prijzen waardoor het huren van je droomauto binnen handbereik is. Een trouwauto is te huren vanaf €599 per dag én nacht! Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de breng- en haalservice van JS trouwauto’s. Deze service bedraagt €60,- en voor dit geld wordt de auto bij u gebracht of opgehaald indien de gewenste locatie zich bevindt binnen een straal van 50 kilometer vanaf Papendrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *