23 januari 2022

Speciale autorijschool verzekering voor autorijscholen

2 min read

Autorijscholen en de verzekering. Dat was heel lang geen goed huwelijk. Verzekeraars wijzen in dat kader naar het grotere risico dat er zou zijn op schades. In de praktijk echter, blijkt dat niet eens aan de orde. Gelukkig kunnen autorijscholen zich tegenwoordig veel gemakkelijker laten verzekeren door gebruik te maken van een speciale lesautoverzekering.

Reguliere verzekeraars bang voor letselschade

Autorijscholen blijken in de praktijk ietsje meer schade aan de auto te hebben maar juist minder vaak schade te maken aan andere personen. En juist letselschade is iets waarvoor reguliere verzekeraars vrezen. Gek, want dit is dus amper aan de orde. Het is voor autorijscholen nu een stuk gemakkelijker geworden, nu er een autorijschool verzekering is. Daar sluit u heel gemakkelijk een goede verzekering af. U zult verrast zijn door de hoogte van de premie, want die is zeer acceptabel.

Uitstekend advies en bemiddeling

De autorijschool verzekering adviseert en bemiddelt uitsluitend op het gebied van autorijscholen. De schade wordt op professionele en vakkundige wijze door de autorijschool verzekering afgehandeld. Uiteraard staat uw belang daarbij voorop. De speciale verzekering is er voor iedere rijschoolhouder. Er is altijd een aantrekkelijk verzekeringspakket beschikbaar. Daarbij kunt u kiezen voor een professionele en complete dekking. Met de autorijschool verzekering bent u gegarandeerd goed verzekerd. Daarbij bent u steeds zeker van de best denkbare begeleiding.

U weet dus waar u als rijschoolhouder moet zijn

Kiest u voor de speciale verzekering voor autorijscholen dan profiteert u bovendien van talloze extra’s. Zo is er een gratis vervangende auto met dubbele bediening beschikbaar als er sprake is van schade. Ook is het instructierisico meeverzekerd. Tot aan het verzekerde bedrag is geen sprake van een onderzoeksverzekering. Ook is sprake van dekking van de eigendommen van vennoten, bestuurders en ondergeschikten. U weet dus waar u moet zijn als u de verzekering goed in orde wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *