23 januari 2022

Mijn motor geeft mij vrijheid

2 min read
kawasaki motor

Ik heb al sinds mijn achttiende levensjaar een autorijbewijs. Een autorijbewijs heb ik altijd als erg fijn ervaren. Het zorgt voor vrijheid, want je kunt van a naar b komen zonder afhankelijk te zijn van iemand anders (een vriend, familielid of het openbaar vervoer). Het nadeel van autorijden (vind ik) is dat het best saai is. Ook achter in de file aansluiten is iets wat ik nooit graag doe. 

Waarom ik besloten heb een motor te kopen 

Op de route naar mijn werk, kwam ik regelmatig een motorrijder tegen. Daardoor is het bij mij gaan kriebelen. Zou het wat zijn om motor te rijden? Ik ben daarom begonnen met motorrijlessen. Al snel raakte ik verslaafd aan het gevoel die je hebt als motorrijder. Bij motorrijden is het niet alleen belangrijk om van a naar b te komen. Het motorrijden op zich is al heerlijk, ook als je niet per se een bestemming hebt. Ik heb mijn motorrijbewijs vrij snel gehaald en heb daarna besloten om een motor te kopen. Ik ben begonnen met een gebruikte motor en heb er een mooi motorpak bij gekocht. Budget was best belangrijk, daarom heb ik voor goedkope maar kwalitatieve motorkleding gegaan. 

Mijn motor is mijn favoriete vervoersmiddel

Als ik zou moeten kiezen tussen mijn auto of mijn motor, zou ik altijd voor de motor kiezen. Files zijn eigenlijk verleden tijd en het is een stuk goedkoper om motor te rijden (in vergelijking tot autorijden). 

Wat is jouw favoriete vervoersmiddel? En waarom kies je juist voor dit vervoersmiddel? Ik ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *