Ford op zijn sterkst

De Ford F 150 Raptor heeft zijn eerste modellen in 2010 geproduceerd, het model is de krachtigste versie van de f 150 serie. De Amerikaanse auto heeft zijn naam te danken aan de roofvogel en is de legale tegenhanger van de offroad racevoertuig. De Raptor is momenteel bezig met een tweede generatie, de Ranger Raptor stamt uit 2019. De F 150 Raptor heeft de sterkste motor die er is, voorzien van een eigen grill ter vervanging van het Ford logo. 

Amerikaans

Kies de auto met de gewenste extra’s

Met de Ford F 150 Raptor val je al op in positieve zin, de enorme laadbak zorgt ervoor dat je altijd alles mee kunt nemen. Rijd je in de avond dan kun je de verlichting van de laadbak aan doen, zo ziet iedereen wat voor mooie auto de Ford is. De voorkant maakt indruk, een grote grille met koplampen die je voorzien van de nodige verlichting in het donker. De extra’s zijn per model verschillend, waar de een bomvol met accessoires zit en luxe dingen is een ander model wat eenvoudiger uitgevoerd.

Groot aanbod

Gespecialiseerd in Amerikaanse auto’s

V8supercars is de specialist op het gebied van de Amerikaanse auto’s, en dan met name de Ford Pickup Trucks. Maar ook andere auto’s worden door de specialisten onderhouden en gerepareerd. Ook voor informatie over export en import kun je bij ze terecht, kenteken zaken en keuringen voor de rijksdienst voor het wegverkeer. Bepaalde vormen van lease worden door het bedrijf ook aangeboden. Kom gerust eens langs in de showroom voor informatie over deze schitterende Amerikaanse auto’s.