1 december 2021

Een helm om op de scooter te rijden

2 min read
scooter helm

Veel mensen ervaren een helm op tijdens een rit op de scooter als oncomfortabel, jongeren vinden het niet stoer staan. Maar een scooter helm bij voordeelhelmen zorgt ervoor dat je toch flitsend eruit ziet, en veilig kunt rijden op de scooter. Want alle helmen die in het assortiment zitten voldoen aan de eisen die aan een helm worden gesteld. Je kunt zowel in de webshop als in de winkel kijken naar een geschikte helm, de medewerkers staan in de winkel klaar om je te voorzien van een goed advies.

Iedere helm heeft andere eigenschappen

scooter helm

Scooterhelmen zijn er in talloze soorten en maten, iedere helm heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Bijvoorbeeld de systeemhelm is een populaire scooter helm, vooral bij brildragers want je hoeft bij deze helm je bril niet af te zetten. Worden er vaak korte stukjes gereden met een lage snelheid dan is de jethelm een veel verkochte helm. Bij deze helmen blijft je gezicht open, rijd je met hogere snelheden dan kun je wel bedenken dat dit niet fijn aanvoelt. Een helm met een vizier is dan een beter idee om te dragen.

scooter helm

Een helm is een persoonlijke keuze

Bij het kopen van een scooter helm is het een persoonlijke keuze welke helm je fijn vind om te dragen. Heb je een motorscooter dan heb je een hele andere helm nodig dan een scooter waarmee je alleen in de stad rijdt. Op hogere snelheden heb je vaak te maken met windruis. Maar ook het design en de verschillende prints moeten de rijders aanspreken, gelukkig zijn er bij voordeelhelmen.nl meer dan genoeg helmen om uit te kiezen.