1 december 2021

Deel je ervaring met Gebr. Vermeer Transport Tilburg

2 min read
Gebr. Vermeer Transport Tilburg

Gebr. Vermeer Transport Tilburg is een bedrijf in het Zuiden van het land dat gespecialiseerd is in opslag en transport. Ze houden zich vooral bezig met het transporteren, demonteren, installeren, plaatsen, opbouwen, afbouwen, hijsen, laten zakken, schuiven, rollen, kaatsen en duwen van apparaten, machines en spullen van industrieel formaat. Als je bijvoorbeeld een boot hebt die van een hanger naar de zee of naar een meer gebracht moet worden, dan kan je hen bellen. Of als je een elektrakast hebt die van de één naar de andere kant van de straat verplaatst moet worden, neem contact met ze op. Misschien wil je ontzettend hoog de lucht in getild worden maar heb je daar zelf de apparatuur niet voor. Geen zorgen, neem contact op met Gebr. Vermeer en zij regelen alles voor je. 

Gebr. Vermeer Transport Tilburg

Hele grote auto’s

Het wagenpark van Gebr. Vermeer bestaat uit hele grote wagens. Auto’s en trucks van een formaat waar je u tegen zegt. Niet alleen zijn ze enorm groot, ze zijn ook stevig. Ze moeten immers tegen een stootje kunnen. De wagen die grote ladingen moeten kunnen tillen zijn ook nog eens ontzettend zwaar, anders zouden ze omvallen wanneer iets de lucht in gaat natuurlijk.

Gebr. Vermeer Transport Tilburg

Enorme containers

Naast hele grote auto’s hebben ze ook enorme containers. Die containers kunnen gebruikt worden voor transport, maar je kan ze ook gewoon huren! Containers zijn hartstikke handig om te hebben als je bijvoorbeeld ergens een tijdelijk kantoor moet bouwen, of een tijdelijke opslag nodig hebt, of natuurlijk als je een ballenbak in de tuin wilt. Ze komen ook nog eens in allemaal leuke kleuren!