De voordelen van een shortlease auto

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Omdat je een nieuwer, zuiniger model wilt? Of omdat je meer ruimte wil, omdat je kinderen/vrienden/sportspullen zonder problemen mee wil nemen? Of omdat je gewoon een keer weer toe bent aan iets nieuws? Er zijn ontzettend veel auto’s op de markt, dus voor ieder wensenlijstje is er wel iets wat past! En ga jij dan voor kopen of leasen? shortlease prive kan een hele aantrekkelijke optie zijn. Heb jij hier als eens over nagedacht? Lees deze blog en ervaar wat shortlease voor jou kan betekenen!

Flexibel

Wat shortlease kenmerkt is het flexibele karakter. Jij bepaalt en kiest zelf wat je van je shortlease auto verwacht. Veel shortlease contracten hebben bijvoorbeeld een korte minimale looptijd (bijvoorbeeld van 2 maanden) en zijn daarna per dag opzegbaar. Jij zit nergens aan vast maar kan op elk gewenst moment het contract stopzetten. Ideaal dus als jij voor een korte periode een auto nodig hebt! Daarom is shortlease een gewilde optie onder ondernemers, die bijvoorbeeld voor een bepaald project een auto nodig hebben.

Nieuwste modellen

Als je voor shortlease gaat heb je vaak de keuze uit de nieuwste modellen auto. Of je nu gaat voor een klein autootje voor in de stad, een familie wagen of een sportief model. Bij shortlease is het allemaal mogelijk. En door het flexibele karakter kun je ook makkelijk switchen! Kies bijvoorbeeld voor een ruime auto in de zomermaanden, als je uitstapjes maakt of dagjes weggaat met vrienden of je gezin, en kies voor een kleine auto als je in de winter alleen nog maar zakelijk onder weg bent. Zo pas je je auto makkelijk aan je gebruik aan, en is er steeds wel een passend model dat op jouw wensen aansluit.

Alles inbegrepen

Wie voor short lease gaat kiest voor gemak. Want bij een shortlease auto is alles inbegrepen: onderhoud, reparatie, banden, allriskverzekering en ga zo nog maar even door. Naast een auto kies je dus ook meteen voor een all-inclusive package dat je later veel gedoe scheelt. En dat is fijn, zo wordt er een hoop werk en geregel uit handen genomen. Vaak merk je pas op de momenten dat je pech onderweg hebt dat je niet alles goed geregeld hebt. En dan sta  ja bijvoorbeeld, in de stromende regen, ergens naast de snelweg te wachten op vervangend vervoer. Met een shortlease auto hoef je je hier geen zorgen over te maken, je weet gewoon dat alles geregeld is. En dat is wel zo fijn!