De juiste partner bij koeltransport!

Ben jij opzoek naar een organisatie die volledig de Koeltransport uit handen neem? Of je nu koel via container of liever per vrachtwagen trailer jouw goederen wilt vervoeren. In deze blog geven we je meer informatie. Zo wordt er bijvoorbeeld verteld over een aantal voor en -nadelen die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste partner. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder! 

Gegarandeerd kwaliteit 

Goederen als levensmiddelen of bijvoorbeeld medicijnen vereist een zeer professionele aanpak. Je wilt zijn dat de goederen op de juiste temperatuur vervoerd worden om te voorkomen, dat deze natuurlijk bij aankomst niet meer verkocht mogen of kunnen worden. KSZ Transport is uw partner op het gebied van koeltransport! Door nog even aan tafel te zitten met de organisatie wordt er verteld wat er gebeurd als een truc temperatuur verliest of in het ergste geval word gestolen, let er wel op dat dit besproken moet worden. Zo ben je op de hoogte van wat er precies gebeurd. Door de ruime ervaring in dergelijke transporten (denk aan medicijnen, ijsjes en diepvriesproducten) beschikken zij over een breed wagenpark. Deze vrachtwagens zijn uitgevoerd met innovatieve technologie, om jouw constant op de hoogte te brengen van de huidige afstand, temperatuur en levertijd. Wist je dat je bijvoorbeeld bij KSZ Transport, geconditioneerd vervoer het mogelijk is om de real-time temperatuur op afstand eenvoudig te bekijken. 

Koeltransport

Altijd up to date 

Door dit Track&Trace-systeem. Weet je dus precies waar jouw goederen zich bevinden en op welke temperatuur het wordt vervoerd. Dit moet dus als zeer prettig zijn. Het is dan een ook een fijne gedachten dat tijdens de koeltransport je kan controleren of het inderdaad wel goed geregeld wordt. Zo word je niet in het nauw gedreven en weet je bijna altijd wat je te wachten komt te staan.