1 december 2021

5 tips: Brommer verzekeren

2 min read
e chopper

1. Beperk uw kilometerstand

Beperk het aantal kilometers dat u per jaar rijdt – minder mijlen betekent dat u een lager risico bent voor verzekeraars, dus goedkoper om te verzekeren. Maar geef altijd een nauwkeurige schatting van uw kilometerstand bij het ontvangen van een offerte – uw beleid kan ongeldig zijn als u niet eerlijk bent.

2. Betaal jaarlijks

Maandelijks betalen voor een brommerverzekering is een lening, met extra rente, dus het betalen van uw brommerverzekering in een vast bedrag is goedkoper. Als u het zich niet veroorloven om in één keer te betalen, is het de moeite waard om andere opties te overwegen, zoals betalen op een creditcard van 0% – zorg er alleen voor dat u ten minste de minimale maandelijkse aflossingen doet en het saldo op de kaart afbetaalt voordat de rentevrije periode eindigt.

3. Verbeter de beveiliging

Het verbeteren van de veiligheid van uw voertuig kan u goedkopere premies krijgen.

Denk aan het installeren van apparaten zoals alarmen, immobilisatie en vergrendeling wielmoeren.

Ontvang offertes over hoeveel uw verzekering zou kosten voordat u een beveiligingsupgrade uitvoert, zodat u kunt zien of de extra kosten ervan de moeite waard zijn voor de besparingen op de verzekering.

4. Verhoog uw eigen risico

Als u bij het afsluiten van uw polis kiest voor een hoger vrijwillig eigen risico, verlaagt u de prijs van uw verzekering. Maar als u een claim indient, moet u dat eigen risico betalen voor de kosten van het repareren of vervangen van uw brommer – dus wees er zeker van dat u het eigen risico betalen als u het uiteindelijk moet betalen.

5. Bouw uw bonuskorting zonder claims op

Het opbouwen van uw no-claim bonus korting helpt u om een goedkopere polis te krijgen, omdat verzekeraars brommer rijders die schadevrij zijn belonen met kortingen op hun premies. Ga voor meer informatie naar Totaalbesparen.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *